JORNADATEXTIL 2

JORNADA TÈXTIL - INSTRUMENTS

     03 de Juny  de 2021     

JORNADA TELEMÀTICA

(Sabadell)

JUDIT QUINTANA - PAM A PAM

Pam a Pam és una eina col·lectiva que mostra que existeix una economia al servei de les persones a Catalunya i et convida a participar-hi. Pots fer-ho com a usuària, buscant en el mapa aquelles iniciatives d’alimentació, habitatge, serveis, energia… que et permetin consumir d’acord amb els teus valors. Pots ser membre de la comunitat oberta que detecta i entrevista els punts que apareixen en el mapa. I pots sumar-t’hi com a iniciativa, visibilitzar-te al mapa, i articular-te amb d’altres experiències d’economia solidària.

Som una comunitat oberta de persones que ens formem en economia solidària, entrevistem les iniciatives i les pugem al mapa per a que tu les coneguis. Alhora, aquest procés facilita l’enxarxament entre iniciatives, així com obtenir diagnòstics de les diferents pràctiques transformadores que existeixen a Catalunya.

Som un espai d’aprenentatge col·lectiu a través de l’activisme que facilita practicar el consum responsable i enfortir l’economia solidària.

Llegeix més ..

LLUÏSA VILLANUEVA - ILLA, ESCOLA D'ART I DISENY

L’Escola Industrial i d’Arts i Oficis es va crear al 1902. L’any 1979 es recupera amb el primer ajuntament democràtic. Aleshores va rebre el nom d’ILLA, passant a ser una escola pública i municipal, i iniciant un camí cap a l’organització reglada.

Disposa d’una variada oferta educativa relacionada amb el món de les arts visuals i el disseny.

  • Cicles Formatius de Grau Superior de
    • Moda
    • Disseny Gràfic
    • Il·lustració
  • Illa Oberta Tallers d’Art, un programa de cursos, seminaris, tallers, etc. d’arts visuals i disseny per a totes les edats.

Els objectius de l’escola han estat i són donar un alt nivell de formació als nostres estudiants, assolir l’arrelament a l’entorn empresarial, econòmic, social i cultural de la ciutat i rodalies, i els valors d’una escola inclusiva i igualitària.

Llegeix més …

NÚRIA ESPINACH - ART AND SEAMS

Art and Seams és una marca conscient i implicada amb l’entorn, que busca produir un impacte positiu en tots els ámbits possibles.

Parlem de moda ecològica, social, èticakilòmetre zero i vegana.

Llegeix més …

ISABEL GIMENO - COOPERATIVA ROBA AMIGA

El consorci d’entitats de la Cooperativa Roba Amiga està format en l’actualitat per les següents empreses d’inserció:

Formació i Treball, ADAD-L’Encant, Solidança, Troballes i Recibaix,

i té per objectiu modernitzar el sector en termes d’eficiència i rendibilitat, fent el procés de gestió de la roba de segona mà a Catalunya més eficient, per reduir al màxim els residus tèxtils a través d’un model que promogui la inserció de persones en situació o amb risc d’exclusió social.

Llegeix més …

COL·LOQUI JORNADA

Sra. Judit Quintana. Tècnica de Pam a Pam. Projecte de la Xarxa d’Economia Solidària (XES)

Sra. Lluïsa Villanueva. Professora emèrita de disseny de moda. Illa, Escola d’Art i Disseny de Sabadell

Sra. Núria Espinach, dissenyadora i patronista de la marca Art and Seams de moda ètica i sostenible

Sra. Isabel Gimeno. Presidenta de la Cooperativa de botigues Roba Amiga.

Llegeix més …